top of page

College Fly-In Programs

Público·14 miembros

Жіночі плаття та светри 25 Union

Останнім часом намагаюсь перейти на одяг українських виробників, але хочу обирати усвідомлено, а не просто за назвою. Зараз у пошуку нових платтів і трикотажних светрів, бо гардероб потребує оновлення на сезон. Важливо, щоб моделі були базові, без зайвого декору, але при цьому сучасні за кроєм. Часто стикаюсь із тим, що на різних ресурсах показані лише окремі позиції, і складно скласти повну картину асортименту. Мені потрібно побачити всі категорії одразу, щоб порівняти фасони та матеріали. Також звертаю увагу, чи є інформація про сам бренд і його історію створення. Якщо хтось уже знайомий із конкретними українськими марками, поділіться, будь ласка, де краще дивитись повний каталог.

11 vistas

Свого часу я детально переглядала каталог, бо теж хотіла зрозуміти стиль і підхід бренд 25 Union до жіночого одягу. На їхньому сайті є окремі категорії з платтями та светрами, що дозволяє спокійно порівняти різні моделі без зайвого поспіху. Мені сподобалось, що в описах зазначені матеріали, серед яких бавовна та віскоза, тому можна одразу орієнтуватися на склад тканини. Також є сторінка про бренд із інформацією про рік заснування 2019 та власне виробництво. Перед замовленням я переглянула розділ із відгуками покупців, щоб сформувати загальне враження. Навігація сайту досить зрозуміла, тому легко переходити між категоріями і дивитись усі позиції. У підсумку я змогла без поспіху обрати модель, яка підходить для щоденного носіння.

FINAL HOMEWORKS LOGO.png

Somos una organización sin fines de lucro 501(c)(3)

Nos encantaría saber de usted.

(609) 414-7907

PO Box (envíe todo el correo y los cheques aquí):

174 Nassau Street Box #196 Princeton, NJ 08542

Ubicado en Trenton, Nueva Jersey

¡Gracias por enviar!

• Facebook
  • Youtube
  • Instagram
bottom of page