Son vaxtlar axşamlar adi sosial şəbəkələrdən bir qədər uzaqlaşıb internetdə yeni alternativlər axtarıram. Əlavə proqram yükləmək və mürəkkəb quraşdırma ilə məşğul olmaq istəmirəm, ona görə brauzerdən birbaşa açılan variantlar mənə daha uyğundur. Azərbaycanda belə platformaları müqayisə edən zaman real istifadəçi rəylərindən əlavə mobil uyğunluq, texniki sabitlik, sadə interfeys və səhifələrin sürətli açılması kimi xüsusiyyətləri necə qiymətləndirmək olar?
4 Views

.png)
Dostlarla söhbət edərkən bəzən internetdə boş vaxtınızı necə keçirmək mövzusu ortaya çıxır. Maraqlıdır ki, hər kəsin öz seçimləri var. Bəziləri film izləyir, bəziləri musiqi dinləyir, bəzən isə mən yeni rəqəmsal saytları araşdırıram. Bir neçə gün əvvəl mən də baxdım. Əvvəlcə sadəcə maraqdan irəli gəldim, sonra əsas məlumatları oxudum və ümumi səhifə strukturuna baxdım. Yeni platformalardakı məlumatların aydın olması mənim üçün vacibdir. Buna görə də qərar verməzdən əvvəl şərtləri və qaydaları oxudum. Düşünürəm ki, bu, sonradan yarana biləcək anlaşılmazlıqların qarşısını almağa kömək edən sadə və normal bir yanaşmadır. Bundan əlavə, başqasının tövsiyəsinə əsasən dərhal seçim etməkdənsə, öz araşdırmanızı aparmaq daha məntiqlidir. Buna görə də, bu saytı konkret bir tövsiyə kimi deyil, sadəcə yeni onlayn seçimlər axtaranların nəzərdən keçirə biləcəyi əlavə bir alternativ kimi qeyd edirəm.